BUN nieuws

AH Riebeeck geopend

15 december 2020 - Vanochtend is het 22e filiaal van Bun geopend in de Riebeeck Galerij in Hilversum. Supermarktmanager Jonathan Kooistra heeft de Albert Heijn vanochtend geopend.

De meest recente Albert Heijn van het land ziet er modern en overzichtelijk uit. Supermarktmanager Jonathan Kooistra hoopt dat de zaak en De Riebeeck als geheel een ontmoetingsplek wordt voor buurtbewoners, maar ook voor mensen van buitenaf. Dat moet volgens hem lukken, doordat de Albert Heijn zelf onderdeel is van het bijna zestig jaar oude winkelcentrum en het personeel moet echt de verbinding maken met de klant, zodat zij zich thuis voelen. Naar zijn zeggen, komen de oud-PLUS-bezoekers veel bekende gezichten tegen, want veel personeel van de oude ‘super’ zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Dat moet al voor een vertrouwd gevoel zorgen.

Opknappen winkelcentrum Riebeeck Galerij

Met de aankoop van winkelcentrum de Riebeeck galerij wil Bun meer doen dan alleen het vestigen van een nieuw Albert Heijn-filiaal. Bun gaat zorg dragen voor het opknappen van het winkelcentrum en wil er tevens voor zorgen dat het centrum weer een wijkfunctie krijgt. “Wij zitten erin voor de lange termijn.”

Thomas Boon is verantwoordelijk voor het project en is Hilversummer in hart en nieren. Het is duidelijk dat het in 1961 gebouwde winkelcentrum behoorlijk gedateerd is. Al jaren loopt het moeilijk in het centrum in Oost. De gang is er eigenlijk al jaren uit. Het winkelcentrum is verouderd en ziet er mede door de leegstand wat troosteloos uit. Daar gaan wij komende tijd verandering in brengen. Voor de lange termijn willen wij het hele centrum aanpakken. 

Foto's