BUN nieuws

Albert Heijn Emmeloord naar verkiezing landelijke supermarkt van het jaar

De Emmeloordse Albert Heijn aan de Lange Nering kan zich gaan opmaken voor de verkiezing tot landelijke supermarkt van het jaar. Albert Heijn selecteerde 25 winkels uit heel Nederland die mee mogen doen aan de landelijke verkiezing en dankzij uitstekende beoordelingen op onder andere klantcontact, sfeer, een volle en verzorgde winkel, is het filiaal in Emmeloord daar één van.

Dat de Albert Heijn aan de Lange Nering bij de 25 geselecteerde winkels zit, is een prestatie van formaat. Albert Heijn telt landelijk ruim 850 vestigingen, dus met deze selectie laat het filiaal aan de Lange Nering duidelijk zien onherroepelijk tot de absolute top te behoren.

De landelijke verkiezing start eind september en is een mooie graadmeter om te zien hoe je er tegenover andere uitstekend beoordeelde supermarkten voor staat. Zoals gebruikelijk bestaat de verkiezing uit verschillende rondes waarbij alle winkels worden beoordeeld door een vakjury en consumenten, maar ook worden bezocht door zogenaamde 'mystery guests' en verschillende jury's. In februari 2018 wordt de uiteindelijke supermarkt van het jaar gekozen.

In het voortraject, waarbij de Albert Heijn aan de Lange Nering dus werd genomineerd voor de landelijke verkiezing, werden Albert Heijns beoordeeld op tientallen punten. En dat pakte goed uit voor het filiaal aan de Lange Nering, want op meerdere punten werd een maximale score behaald. Beter kan dus niet!