BUN nieuws

FEESTELIJKE OPENING ALBERT HEIJN SANTHORST LEIDERDORP OP DINSDAG 13 FEBRUARI

12 februari 2018 - ​Supermarkt AH Santhorst zal na een uitgebreide verbouwing en vergroting aanstaande dinsdag 13 februari 16.00 uur weer zijn deuren openen. Wethouder Kees Wassenaar en het winkelteam zullen de opening verzorgen.

Er heeft een uitgebreide metamorfose plaatsgevonden en de winkel heeft dan ook een hele nieuwe uitstraling. De allernieuwste Albert Heijn formule biedt de klant ruime keuze, volop voordeel en veel winkelplezier. Door een uitbreiding van 500 vierkante meter is er nu ruimte voor meer dan 30.000 producten. Met name het aantal verse producten is in deze formule enorm toegenomen.  Ook is het vanaf nu mogelijk dat de klant zelf de boodschappen afrekent met het zelfscansysteem; wel zo snel én gemakkelijk. In de openingsweek zijn er leuke prijzen te winnen middels de gouden handscanner. Daarnaast worden drie goede doelen in de gelegenheid gesteld om één minuut gratis te winkelen in de supermarkt.

Trots

Supermarktmanager Emke Koelman keek al langere tijd uit naar deze verbouwing: “We kunnen oprecht zeggen dat we trots zijn op onze winkel, die met de vernieuwde uitstraling en innovaties zoals bijvoorbeeld de scan&go weer jaren vooruit kan. Met het gehele team gaan we er voor zorgen dat we de klant iedere dag weer verrassen en de beste service bieden.”