BUN nieuws

ALBERT HEIJN STATIONSKWARTIER OPENT OP DINSDAG 18 SEPTEMBER

Dinsdag 18 september 2018 zal de nieuwe Albert Heijn supermarkt in het Stationskwartier feestelijk geopend worden. Hierbij zullen onder andere de wethouders Albert Holtland en Geert Meijering bij aanwezig zijn. De door BUN ontwikkelde supermarkt is ruim 3000m2 en zal ingericht worden volgens de nieuwste concepten van Albert Heijn.

Bij Albert Heijn Stationskwartier zal het de klant aan niks ontbreken. Het nieuwe filiaal, gelegen aan de Arend 2, voldoet aan alle moderne eisen. De winkel heeft een ruime opzet en een breed assortiment. Daarnaast kunnen klanten straks snel en gemakkelijk afrekenen door middel van verschillende zelfscan methoden. Naast de Albert Heijn zal ook een nieuwe Kruidvat de deuren openen.

Filiaalmanager Jasper Meijer is blij met de opening van de nieuwe winkel: “Mijn team en ik hebben ontzettend veel zin om in deze nieuwe winkel aan de slag te gaan. We hebben nu de mooiste winkel van Kampen, maar zullen er ook alles aan doen om het ook de beste winkel van Kampen te laten zijn.”

De openingsweek
In openingsweek zal er voor de eerste 5.000 klanten een doosje bonbons klaarliggen, bij een besteding van minimaal 15 euro. Tevens heeft Albert Heijn Stationskwartier 25 winkelmandjes verstopt in de buurt. Deze kunnen worden ingeleverd voor een mooie volle tas met boodschappen. Daarnaast kunnen klanten in de openingsweek van alles proeven en worden er in het weekend diverse kinderactiviteiten georganiseerd. Zo is er op zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur een springkussen, een suikerspinnenkraam en kunnen kinderen met de AH hamster op de foto.

Foto's