BUN nieuws

Binnenkort te koop! Grondgebonden woningen in Kampen

21 juni 2017 – De voorbereiding voor de grondgebonden woningen die BUN in het Stationskwartier te Kampen zal gaan realiseren vorderen voorspoedig.

In september dit jaar zal worden gestart met de verkoop van de woningen!

De eerste fase van de Kwartiermaker grondgebonden woningen aan de Catherina van Beekstraat (Nr. 26 t/m 34) en de Juffrouw Hendrikslaan (nr. 35 t/m 45), betreft 20 woningen. U kunt kiezen uit een hoek-, tussenwoning of een 2 onder 1 kapwoning.

Onze grondgebonden woningen in het Stationskwartier te Kampen onderscheiden zich door de hoogwaardige architectuur, zeer hoge kwaliteit en vorstelijk diepte van de woning van maar liefst 10,13m voor de tussen-en hoekwoningen en 10,70 /11,30m bij de 2 onder een kap woning. Hierdoor bieden de woningen veel comfort en woonruimte.  

Over het Stationskwartier

Het Stationskwartier is een complete wijk die van alle gemakken is voorzien. In de wijk komt een supermarkt en diverse winkels nabij het station Kampen Zuid. Ook is in deze jonge wijk van Kampen het Hoornbeeck College gevestigd. Daarnaast sluit de wijk uitstekend aan op de bestaande woonwijk ‘de Maten’. Het Stationskwartier is fraai opgezet met groenstroken, voldoende parkeergelegenheid, ruimte om te spelen en de zogenaamde singelopbouw met water kenmerken de wijk.

Heeft u zich al nog niet ingeschreven voor dit project? Schrijf u dan in via https://stationskwartierkampen.nl/inschrijven-woningen/

Foto's