BUN nieuws

BUN Projectontwikkeling slaat eerste paal 'De Havenaar'

Almere, 20 Augustus – Aan de straat Uithof is vanmiddag door Robert van Ballegoij van Bun Projectontwikkeling samen met Willem van der Laan van de gemeente Almere en Jurn Hutten van Hegeman Bouwgroep de eerste paal geslagen van het complex ‘De Havenaar’ in Almere Haven. Het complex bestaat uit 41 huurappartementen, gelegen aan het prachtige park Uithof.

In nauwe samenwerking met de gemeente en de randvoorwaarden van de buurt, is afgelopen twee jaar gewerkt aan de uitwerking van een plan voor de locatie. Dit heeft geresulteerd in een complex van 41 appartementen verspreid over zes woonlagen met parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. De ligging aan park Uithof, het oudste park van Almere, biedt een prachtige groene omgeving.

41 luxe huurappartementen aan het park

De appartementen variëren van 69 m2 tot 107 m2 en zullen worden verhuurd in de vrije sector. Hiermee worden zeer gewenste vrije sector huurwoningen gerealiseerd in Almere Haven. Dit zal kansen bieden voor zowel jongeren om hun eerste stappen te zetten op de woningmarkt, als de doorstroming bevorderen van ouderen uit eengezinswoningen.

Ondanks aanvullende maatregelen tegen corona verwachten betrokken partijen het complex medio 2021 op te kunnen leveren. Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op de start van de bouw en kijkt uit naar verdere samenwerking met de gemeente Almere.

Foto's