BUN nieuws

BUN verwerft panden aan de Nachtegaalstraat in Utrecht

14-01-2019 BUN heeft zes panden aan de Nachtegaalstraat in Utrecht aangekocht van een particuliere belegger voor de eigen vastgoedportefeuille.

Het betreft de Nachtegaalstraat 3-9. De begane grond bestaat uit diverse winkelruimtes van in totaal circa 600 m2. Op de bovenliggende verdiepingen bevinden zich 18 huurappartementen. BUN is voornemens de panden te renoveren en langjarig in belegging te houden.

De Nachtegaalstraat kent een grote historie. Zo zijn er meerdere monumentale panden en valt de straat onder een beschermd stadsgezicht. De straat is vernoemd naar de herberg ‘De Nachtegaal’ wat zich bevond op de hoek van de Kerkstraat en de Nachtegaalstraat. De Nachtegaalstraat is een bruisend stuk in Utrecht met veel restaurants, speciaalzaken en winkelgelegenheden en maakt onderdeel uit van een drukke doorgaande fietsroute. Binnenkort krijgt de straat vanuit de gemeente een opknapbeurt om de doorstroming prettiger te maken voor fietsers en voetgangers.

De aankoop van deze panden is voor BUN de tweede aankoop in korte tijd in Utrecht. Eerder kocht BUN een pand in de nabijgelegen Biltstraat. Op deze locatie opent op 5 februari a.s. een nieuwe Albert Heijn filiaal die zal worden geëxploiteerd door BUN. Zij zijn voornemens om meer vastgoed en ontwikkellocaties in Utrecht aan te kopen.

Foto's