BUN nieuws

NIEUW WINKELCENTRUM STATIONSKWARTIER KAMPEN OPGELEVERD

Donderdag 13 september 2018 - Deze week is de eerste fase van het winkelcentrum Stationskwartier te Kampen opgeleverd door Bun Projectontwikkeling. De eerste fase van dit nieuwe winkelcentrum bestaat uit een Albert Heijn supermarkt van ruim 3.000 m2 en drogisterij Kruidvat.

Het aantrekkelijk vormgegeven winkelcentrum heeft een markante transparante voorgevel aan de voorzijde en kenmerkt zich door haar baksteenarchitectuur. Door de ligging nabij het station en de afrit van de N50 was Bun in 2016 overtuigd van de locatie toen zij de ontwikkelpositie van Delta Lloyd overnam.

De supermarkt opent aankomende dinsdag haar deuren en zal door BUN zelf geëxploiteerd worden. Hiermee opent de franchisenemer haar tweede winkel in Kampen en de twintigste supermarkt in Nederland. De nieuwe supermarkt zal volgens de nieuwste pilot-formule van Albert Heijn worden ingericht met onder andere ‘Echt Vers’ en ‘Scan & Go’.

Bun heeft in 2016 de ontwikkelpositie van Delta Lloyd overgenomen bestaande uit 6.000 m2 winkelcentrum, 110 woningen en 1.000 m2 semi-maatschappelijke ruimten. In 2019 zullen de eerste 21 appartementen en 45 grondgebonden woningen worden opgeleverd.

Foto's