De Havenaar - Luxe appartementen in Almere Haven

De Havenaar

BUN projectontwikkeling is gestart met de bouw van appartementencomplex De Havenaar. Hier worden 41 luxe appartementen gerealiseerd, die medio 2021 worden opgeleverd. Het betreffen 41 ruim opgezette huurappartementen met veel lichtinval.
De Havenaar wordt van alle gemakken voorzien, inclusief ruim parkeren voor de deur. Er is veel groen in de omgeving, wat een prettige woonsfeer geeft. 

De inschrijving voor de appartementen opent binnenkort, bij interesse kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen of een mail sturen naar secretariaat@bun.nl.

Voortgang bouw

10 december 2020 - Zoals u kunt zien op de foto's bouwen we gestaag door. We zijn op dit moment bezig met de 4de verdiepingsvloer en zullen naar verwachting in februari 2021 het hoogste punt bereiken.

Groenrijke omgeving

De appartementen worden gebouwd aan de rand van een prachtig park wat op dit moment volledig opgewaardeerd wordt door de gemeente Almere. De groene setting van het park zal mooi overlopen in het terrein om het gebouw heen evenals de parkeerplaatsen. Vanuit de woningen kijkt u heerlijk uit over dit mooie park.

De eerste paal van het complex is inmiddels geslagen en de bouw is van start. Wilt u meer weten over dit object? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Foto's