Nachtegaalstraat 9 HJ

Nachtegaalstraat 9 HJ
3581 AA Utrecht

Te huur
€ 5000,- per maand
Oppervlakte
162 m2

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming? Aan de populaire Nachtegaalstraat krijgen wij deze winkelruimte incl kantoorruimte, kantine en ruime kelder beschikbaar.

De Nachtegaalstraat is een gezellige winkelstraat waar diverse bekende namen gevestigd zijn, waaronder een Ici Paris, Albert Heijn, Blokker, Rituals, Bruna, Eco Plaza en Hema. Ook zijn diverse hippe, zelfstandige winkels vertegenwoordigd in dit stukje van Utrecht. De straat vormt samen met de Burgemeesters Reigerstraat een belangrijke route voor het verkeer van het centrum naar De Uithof, dagelijks komen er zo’n 17.000 fietsers voor uw zaak langs.

Het object betreft een winkelpand van ca. 162 m² en een ruime kelder voor opslag van ca. 130 m². Het pand kent een frontbreedte van ca. 5 meter en heeft een ruime etalagemogelijkheid. Het object beschikt over eigen aansluitingen op gas, water en electra. Aan de achterzijde van het pand is een kantoorruimte en kantine met pantry aanwezig.

Huurprijs EUR 5.000,- excl BTW en servicekosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vastgoed@bun.nl, of bel telefoonnummer 036-7410400. U kant ook het onderstaande formulier invullen dan bellen we u zo snel mogelijk terug.