Te huur: Kloveniersburgwal 53-Bel

Kloveniersburgwal 53- bel
Amsterdam

Te huur
€ 5250,- per maand
Oppervlakte
231 m2

Zeer luxe en hoogwaardig gerenoveerd monumentaal appartement, op een prachtige locatie binnen de grachtengordel van Amsterdam. De monumentale onderdelen, witgepleisterde voorgevel en de breedte van het pand zijn de unieke kenmerken. De voorgevel van het pand is maar liefst 8,5 meter breed, waardoor zeer riante appartementen zijn gecreëerd. Het merendeel van de ruimten heeft een plafond van minimaal 2,5 meter wat het luxe gevoel verder versterkt.
De woning is gelegen aan de Kloveniersburgwal in het historische centrum van Amsterdam (UNESCO wereld erfgoed). In de nabijheid gelegen zijn de Nieuwmarkt, het Waterlooplein, het Rokin en de Dam. Een grote variëteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés zijn allemaal binnen handbereik.
Cultuur vindt u in nabijgelegen musea als de Hermitage en het Rembrandthuis of theaters als Carré, de Stopera en het Muziektheater. Het Centraal Station is op ca. 5 minuten fietsafstand.

Dit appartement van maar liefst circa 220 m2 is gelegen op de belverdieping en het souterrain en is bereikbaar via een breed, authentiek, trappenhuis voorzien van monumentale kenmerken, waaronder plafondversieringen en een marmeren vloer. Nagenoeg de gehele woning is uitgevoerd met een eikenhouten visgraat vloer en voorzien van vloerverwarming.

Op de begane grond vindt u een zeer riante woonkamer met ruimte en suite, welke middels dubbele openslaande deuren is verbonden met de ruime binnentuin. De open moderne keuken, is gesitueerd in open verbinden met de leefruimte en is uitgevoerd met Siemens apparatuur. Middels een aparte verblijfsruimte, welke geweldig aanvoelt door de riante lichtinval, bereikt u een aparte verblijfsruimte aan de achterzijde van de binnentuin. Een verdieping lager is een ruime slaapkamer gesitueerd, met eigen badkamer voorzien van douche, toilet en sanitair van Villeroy & Boch.

In het voorste gedeelte van de woning zijn drie riante slaapkamers op de lager gelegen verdieping, met daarbij twee ruime badkamers, waarvan 1 met douche en toilet, en 1 met ligbad, aparte douche en dubbele wastafelcombinatie. Tevens is op deze verdieping een apart toilet aanwezig. Uiteraard is ook hier het sanitair van Villeroy & Boch.
 

Verdere kenmerken:

- Video intercom installatie
- Beveiligingsinstallatie met eventuele doormelding naar alarmcentrale
- Ongemeubileerd opgeleverd

Huurprijs:
- € 5.250,00 per maand
- Borgstelling van twee maanden huur
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar