AMSTELDIJK 45 1 V

MEER
Over deze woning

VERHUURD!

Een prachtig gerenoveerd appartement

Het appartement is voorzien van 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer en heeft een woonoppervlakte van 40 m2. Dit prachtige gerenoveerde 2-kamer appartement bevindt zich aan de Amsteldijk, centraal in Amsterdam. De woning is geheel voorzien van vloer- en wandafwerking, vloerverwarming, moderne badkamer met toilet en een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur als gaskookplaat en een vaatwasser.  

Appartement in Amsterdam

De woning is centraal gelegen in Amsterdam-Zuid in de gezellige Pijp met prachtig uitzicht over de Amstel en om de hoek van de Albert Cuypmarkt. In de directe omgeving bevinden zich gezellige horeca. Aan beide zijden van de Amstel bevinden zich namelijk diverse restaurants en cafés met bijbehorende terrassen. Bovendien is de Amstel niet ver van de binnenstad. Ook daar kunt u genieten van een lekker hapje of drankje in een restaurant, café of op een terras. Meer zin in een dagje cultuur? Ook geen probleem, want het Museumkwartier is dichtbij. Hier kunt u onder andere kiezen voor het Van Goghmuseum of voor het Rijksmuseum.

Amsterdam-Zuid is met meerdere speeltuinen in de directe omgeving en de aanwezigheid van uitstekende scholen, zeer gezinsvriendelijk.

Kenmerken
Vierkante meters 40 m2
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Amsterdam