AMSTELDIJK 45-3 A

MEER
Over deze woning

Te huur aangeboden:
Amsteldijk 45-3 A

Omschrijving

Per 1 september bieden wij deze woning van 50 m2 aan. Het appartement is voorzien van 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Dit prachtige gerenoveerde 3-kamer appartement bevindt zich aan de Amsteldijk, centraal in Amsterdam. De woning is geheel voorzien van vloer- en wandafwerking, vloerverwarming, moderne badkamer met toilet en een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur als gaskookplaat en een vaatwasser.  Ook heeft dit appartement een ruim balkon.

De huurprijs van de woning is €1.650,- per maand.

Omgeving

De woning is centraal gelegen in Amsterdam-Zuid in de gezellige Pijp met prachtig uitzicht over de Amstel en om de hoek van de Albert Cuypmarkt. In de directe omgeving bevinden zich gezellige horeca. Aan beide zijden van de Amstel bevinden zich namelijk diverse restaurants en cafés met bijbehorende terrassen. Bovendien is de Amstel niet ver van de binnenstad. Ook daar kunt u genieten van een lekker hapje of drankje in een restaurant, café of op een terras. Meer zin in een dagje cultuur? Ook geen probleem, want het Museumkwartier is dichtbij. Hier kunt u onder andere kiezen voor het Van Goghmuseum of voor het Rijksmuseum.

Amsterdam-Zuid is met meerdere speeltuinen in de directe omgeving en de aanwezigheid van uitstekende scholen, zeer gezinsvriendelijk.

Eisen

Om de woning te huren dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Minimaal een bruto inkomen van 3,5x de gevraagde huurprijs en/of garantstelling waarbij hetzelfde geldt.
 • Er dient voor een huuringangsdatum een waarborg betaald te worden van 2x de huur incl. servicekosten.
 • De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar.
 • De huurprijs is exclusief servicekosten.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen en eventueel een afspraak inplannen om het appartement van binnen te bekijken.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €1.650
Vierkante meters 50 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Wil je meer informatie?

  APPARTEMENTEN POLDERWIJK

  Het is mooi wonen in de Polderwijk, de nieuwste uitbreidingswijk...
  Lees meer
  APPARTEMENTEN POLDERWIJK