MARKTMEESTERSTRAAT 81-83

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte per direct beschikbaar

De Marktmeesterstraat 81-83, een praktische en multifunctionele ruimte, is mede door de zichtlocatie, de perfecte uitvalsbasis voor organisaties die actief zijn in de dienstverlening. De ruimte is ook zeer geschikt voor detailhandel of als kantoorruimte, bijvoorbeeld een advocaten- of assurantiekantoor, of wellicht voor een mondhygiëniste. Deze bedrijfsruimte is 135 m2 groot en bedraagt een huur van €200 per m2 per jaar.

De beste locatie in Almere

De Marktmeesterstraat ligt in de aanlooproute tussen het Centraal Station en de Grote Markt. Een perfect bereikbare A1-locatie met een grote passantenstroom en bovendien volop parkeermogelijkheden.

Winkels, restaurants en cafés vormen een trekpleister voor toeristen en winkelend publiek en de vele evenementen die op en rond de Grote Markt regelmatig worden georganiseerd maken dat de Marktmeesterstraat een levendige en drukbezochte locatie is. Kenmerkend voor de Marktmeesterstraat zijn de aanwezigheid van diverse horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven.

Het kan in Almere

Almere is een stad die ondernemers graag de ruimte geeft en ontplooiingskansen biedt. De stad blijft groeien en dit biedt kansen voor ondernemers. De winkel/kantoorruimte is gelegen in Almere Centrum, het grootste winkelgebied van Almere en tevens één van de grootste winkelgebieden van Nederland. Op slechts enkele minuten lopen is het winkelcentrum Citymall Almere gelegen met diverse gerenommeerde winkelketens.

In het kort

  • Multifunctionele ruimte
  • Geschikt als kantoorruimte
  • Makkelijk bereikbaar
  • Oppervlakte van 135 m2

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per m² per jaar) €200
Vierkante meters 135 m2

Wil je meer informatie?