Marktmeesterstraat 81 83

MARKTMEESTERSTRAAT 81-83

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte Almere Centrum:
per direct beschikbaar

De Marktmeesterstraat 81-83 is een praktische en multifunctionele bedrijfsruimte die mede door de zichtlocatie de perfecte uitvalsbasis is voor organisaties die actief zijn in de dienstverlening. De ruimte is zeer geschikt voor detailhandel of als kantoorruimte, bijvoorbeeld een advocaten- of assurantiekantoor of wellicht voor een mondhygiëniste.

Deze bedrijfsruimte is 135 m2 groot en bedraagt een huur van €2.778 per maand (ex BTW en ex servicekosten).

Bedrijfsruimte in het stadshart van Almere

De Marktmeesterstraat ligt in de aanlooproute tussen het Centraal Station en de Grote Markt. Een perfect bereikbare A1-locatie met een grote passantenstroom en bovendien volop parkeermogelijkheden.

Winkels, restaurants en cafés vormen een trekpleister voor toeristen en winkelend publiek en de vele evenementen die op en rond de Grote Markt regelmatig worden georganiseerd maken dan ook dat de Marktmeesterstraat een levendige en drukbezochte locatie is.

Ondernemen in Almere

Almere blijft groeien en kansen bieden voor ondernemers. Deze stad biedt ondernemers namelijk ruimte en ontplooiingskansen. De winkel/kantoorruimte is gelegen in Almere Centrum, het grootste winkelgebied van Almere en tevens één van de grootste winkelgebieden van Nederland. Op slechts enkele minuten lopen is het winkelcentrum Citymall Almere gelegen met diverse gerenommeerde winkelketens.

Specificaties bedrijfsruimte

  • Multifunctionele ruimte
  • Geschikt als kantoorruimte
  • Makkelijk bereikbaar
  • Oppervlakte van 135 m2

Bedrijfsruimte huren in het centrum van Almere?

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze multifunctionele bedrijfsruimte in Almere Centrum? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per m² per jaar) €247
Vierkante meters 135 m2

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Almere

  • Huurprijs

    247