NOORWEGENKADE 544

MEER
Over deze woning

Compleet appartement in Almere Poort

Het appartement op de eerste verdieping van woonpaleis 2 omvat twee kamers, waarvan één slaapkamer, en beschikt over een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige BOSCH inbouwapparatuur. De badkamer is uitgerust met een luxueuze douche en een mooie wastafel met spiegel. De apparte toilet is in de gang te vinden. De verwarming van de woning wordt verzorgd door stadverwarming, gecombineerd met vloerverwarming. Elk appartement heeft zijn eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.

Omgeving

De woontorens zijn te vinden aan de Noorwegenkade in Almere Poort en bestaan uit zes unieke complexen. De zes woonpaleizen zijn ieder op hun eigen manier uniek. Zo heeft ieder gebouw een eigen kleur kozijnen en metselwerk gekregen.

De kleuren van alle paleizen sluiten mooi op elkaar aan. Zo vormen ze een evenwichtig
en samenhangend geheel. De entreehallen zijn ieder ingericht met verlichting, decoratieve elementen en overige luxe materialen. Uiteraard is er ook veel aandacht besteed aan de omgeving. De bestrating, straatverlichting en het groen maken de omgeving een prettige buurt om in te wonen.
In deze unieke, ruime en luxe woningen met aangename buitenruimte in een prachtige omgeving, is het verrassend wonen.

Eigenschappen van het appartement

  • Luxe keuken en badkamer
  • Apart toilet
  • Balkon met avondzon vanuit het westen
  • Extra berging op de begane grond
  • Eigen parkeerplek
Kenmerken
Vierkante meters 50 m2
Beschikbaar per VERHUURD
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging 1
Parkeerplaats 1

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Almere