OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 30B

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Winkelruimte beschikbaar per oktober 2022

In het Columbuskwartier in de Olivier van Noortstraat in Almere is er nog één unit van ca. 81,5 m2 beschikbaar om te huren. Deze bedrijfsruimte is in de eerste helft van 2022 gebouwd toen ook de supermarkt en de omgeving een upgrade kregen. Deze ruimte bedraagt een huurprijs van €227 per m2 per jaar en is zeer geschikt voor detailhandel. Op het Columbuskwartier bevinden zich al woningen en een Albert Heijn, maar het invullen van de laatste beschikbare unit maakt het Columbuskwartier nóg completer.

Steeds meer Columbuskwartier

Het Columbuskwartier is een centraal gelegen winkel- en woongebied met een Albert Heijn en een Gall & Gall. Appartementencomplex Columbus is ontworpen door toparchitect Erick van Egeraat en een ware blikvanger. De supermarkt bevindt zich op de benedenverdieping van dit complex en is makkelijk bereikbaar. Bovendien zijn de bewoners slechts 1 minuut loopafstand verwijderd van de winkels. Voor de deur is er ruime parkeergelegenheid, want er is rekening gehouden met de bewoners van het complex, maar ook met ieder ander die slechts voor de boodschappen komt.

Makkelijk en bereikbaar

De bedrijfsruimte die aan deze omgeving is toegevoegd, is een goede uitbreiding van het gebied dat bovendien uitstekend bereikbaar is. Met de auto, fiets en openbaar vervoer ben je er namelijk zo. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.

De Olivier van Noortstraat, waar het Columbuskwartier zich bevindt, is te vinden het Homeruskwartier in Almere Poort. Hier bevindt zich ook het Homeruspark. Ideaal tijdens een pauze op het werk om even te genieten van de frisse buitenlucht. Ook handig om te weten is dat het station dichtbij is en dat Almere Centrum slechts twee haltes van Almere Poort verwijderd is.

In het kort

  • Winkelruimte
  • Gebouwd in de eerste helft van 2022
  • Makkelijk bereikbaar
  • Oppervlakte van 81,5 m2

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze ruimte? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per m² per jaar) €227
Vierkante meters 81.5 m2

Wil je meer informatie?