Columbus Living Bun Projectontwikkeling

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 84

MEER
Over deze woning

VERHUURD!

Nieuwbouw appartement Almere Poort

Het appartement is voorzien van drie slaapkamers, een woonkamer, een loggia, een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de privé parkeergarage. De woning is ingericht met een luxe keuken met inbouwapparatuur, badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. Van alle gemakken voorzien dus.

Wonen in Almere Poort

De Olivier van Noortstraat is te vinden in het Columbuskwartier in Almere Poort. Dicht bij Almere Duin, waar je kan uitwaaien en dicht bij het Homeruspark: een grote groenstrook met veel ruimte om te picknicken, te spelen, te sporten of om gewoon lekker te genieten van de zon.

Het station is dichtbij. Met de trein bent u slechts twee haltes verwijderd van Almere Centrum. Daar bent u de hele dag zoet mee, want het is daar leuk shoppen, lekker wandelen en goed eten en drinken. Ook kunt u vanaf het centrum met de trein weer terug naar Almere Poort. U kunt er ook voor kiezen om te blijven zitten. Binnen 30 minuten staat u namelijk op Amsterdam Centraal. In Almere Poort zit u dus goed. Alles is dichtbij.

Kenmerken
Vierkante meters 118 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Eigen parkeerplaats 1
Berging 1

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Almere