OUDE LOOSDRECHTSEWEG 225

MEER
Over deze woning

Per April 2023 beschikbaar

Het driekamerappartement van 50 m2 betreft een appartement met een ruime woonkamer. Tevens heeft het appartement een open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Er is ook een wasmachine-ruimte aanwezig. Het appartement heeft een buitenruimte, is voorzien van vloerverwarming en een luxe keuken die is uitgevoerd met kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. De gehele woning is voorzien van stucwerk en is derhalve volledig afgeschilderd. In het complex bevindt zich een interne fietsenstalling, een lift en een berging van 4,8 m2 die hoort bij de woonruimte.

De huurprijs van de woning is €985,- per maand excl. servicekosten. De servicekosten zijn €50,- per maand.

Wonen in Hilversum

De woning aan de Oude Loosdrechtseweg in Hilversum bevindt zich in een rustige omgeving waar tegelijkertijd veel te vinden is. De woning is namelijk te vinden aan een weg die u gemakkelijk de weg leidt naar de gezellige winkelstraat de ‘Gijsbrecht van Amstelstraat’ dichtbij. Met de auto bent u er zo, maar ook met de fiets en lopend is de winkelstraat makkelijk te bereiken. Met onder andere winkels als de Hema, Kruidvat, maar ook kledingwinkels, een slager en een cosmeticawinkel en de Intertoys, heeft deze winkelstraat voor iedereen iets. Wil u meer winkels zien, dan kunt u ook een kijkje nemen bij Winkelcentrum Riebeeck. Met de auto bent u daar binnen 15 minuten. Als u er toch bent, kunt u hier ook nog even de dagelijkse boodschappen doen.

Wilt u meer van Nederland zien, dan kunt u met de auto binnen 30 minuten in Amsterdam of in Utrecht zijn. De A1 en de A27 brengen u makkelijk van A naar B.

Huurvoorwaarden

  • Minimaal een bruto inkomen van 3,5x de gevraagde huurprijs en/of garantstelling waarbij hetzelfde geldt.
  • Er dient voor huuringangsdatum een waarborg betaald te worden van 2x de huur incl. service kosten.
  • De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar.
  • De huurprijs is exclusief g/w/l en servicekosten.

Appartement huren in Hilversum?

Indien u geïnteresseerd bent verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen en eventueel een afspraak inplannen om het appartement van binnen te bekijken.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €985
Vierkante meters 50 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Wil je meer informatie?