ZEEBURGERDIJK 45-1

MEER
Over deze woning

Te huur aangeboden:
Zeeburgerdijk 45-1

Omschrijving

Per 1 juni 2022 bieden wij deze woning van ongeveer 65 m2 aan. De woning is gelegen aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost, vlak naast de drukke en gezellige binnenstad. Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van drie slaapkamers en een balkon over de gehele breedte van de woning. Ook beschikt de woning over een ingerichte keuken en badkamer. U heeft hier alles wat u nodig heeft.

De huurprijs van de woning is €1.950,- per maand excl. servicekosten.
De servicekosten zijn €50,- per maand.

Omgeving

Het appartement is gelegen aan de rand van de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Dat Amsterdam leeft, maakt deze buurt wel duidelijk. Er zijn in de nabije omgeving veel plekken waar u een heerlijk kunt eten en drinken. Het Flevopark en het Oosterpark zijn dichtbij, dus u kunt er ook voor kiezen om hier lekker te picknicken als het weer het toelaat. Uiteraard kunt hier ook naar toe voor een wandeling, om te sporten of om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

U bent niet alleen in de buurt van prachtige parken, maar ook van cultuur. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan dierentuin Artis, botanische tuin Hortus Botanicus, het Rembrandthuis of NEMO. Ook bevindt de woning zich vlak bij het Tropenmuseum, Brouwerij ’t IJ, het bruisende Javaplein en de binnenstad van Amsterdam.

Eisen

  • Minimaal een bruto inkomen van 3,5x de gevraagde huurprijs en/of garantstelling waarbij hetzelfde geldt.
  • Er dient voor huuringangsdatum een waarborg betaald te worden van 2x de huur incl. service kosten.
  • De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar.
  • De huurprijs is exclusief servicekosten

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen en eventueel een afspraak inplannen om het appartement van binnen te bekijken.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €1.950
Vierkante meters 65 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Wil je meer informatie?