ZEEBURGERDIJK 45-1

MEER
Over deze woning

VERHUURD

Gerenoveerd appartement in Zeeburgerdijk

De woning is gelegen aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost, vlak naast de drukke en gezellige binnenstad. Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van drie slaapkamers en een balkon over de gehele breedte van de woning. Ook beschikt de woning over een ingerichte keuken en badkamer. U heeft hier alles wat u nodig heeft.

Appartement in Amsterdam-Oost

Het appartement is gelegen aan de rand van de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Dat Amsterdam leeft, maakt deze buurt wel duidelijk. Er zijn in de nabije omgeving veel plekken waar u een heerlijk kunt eten en drinken. Het Flevopark en het Oosterpark zijn dichtbij, dus u kunt er ook voor kiezen om hier lekker te picknicken als het weer het toelaat. Uiteraard kunt hier ook naar toe voor een wandeling, om te sporten of om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

U bent niet alleen in de buurt van prachtige parken, maar ook van cultuur. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan dierentuin Artis, botanische tuin Hortus Botanicus, het Rembrandthuis of NEMO. Ook bevindt de woning zich vlak bij het Tropenmuseum, Brouwerij ’t IJ, het bruisende Javaplein en de binnenstad van Amsterdam.

Kenmerken
Vierkante meters 65 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Wil je meer informatie?