BUN TROTS OP OVERNAME ONTWIKKELING VAN NIEUW WINKELCENTRUM IN OOSTERWOLD

Nieuws 16 maart 2021

Bun is erg blij met de unieke kans om in Oosterwold een nieuw winkelcentrum te kunnen realiseren. Voor de bewoners van Oosterwold een aanvulling! Er komt in hun nieuwe buurt een mooi compleet centrum om boodschappen te doen. De verwachte oplevering staat al in 2022 gepland. 

Bun heeft als lokale partij een ontwikkeling van Vastbouw overgenomen, met daarin twee supermarkten en een commerciële plint geschikt voor andere winkels. Dit geeft een unieke kans om een winkelcentrum met lokale, verse en biologische producten te realiseren voor de inwoners van Oosterwold. De bewoners kunnen zo niet alleen rekenen op kwaliteit, maar er zal ook een sterke focus liggen op duurzaamheid. 

De nieuwe winkelvoorziening zal aansluiten bij de naastgelegen nieuwbouwwijk ’t Groene Wold, waarvan de verkoop van de eerste woningen onlangs gestart is. In Oosterwold, het nieuwste stadsdeel van Almere, zullen in de komende jaren 15.000 nieuwe woningen gerealiseerd worden. Door de unieke landelijke uitgangspunten ontstaat er een groene en duurzame leefomgeving.