WONINGEN KAMPEN

MEER
OVER DIT PROJECT

Woningen Stationskwartier: inschrijven tot 12 oktober!

Het is eindelijk zo ver: u kunt zich definitief inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de prachtige huurappartementen van Stationskwartier in Kampen. Meer weten over dit project of bent u geïnteresseerd? Hieronder presenteren wij u de brochure, de prijslijst en het aanmeldformulier van project Kampen Fase II. De inschrijving loopt tot woensdag 12 oktober 12:00 uur.

Via onderstaande button kunt u de brochure, de prijslijst en het aanmeldformulier downloaden.

Inschrijfprocedure woningen Kampen

Wij ontvangen het ingevulde aanmeldformulier met bijgevoegde stukken graag via kampen@de4linden.nl retour vóór woensdag 12 oktober 12:00 uur. De gegadigden die in aanmerking komen voor een appartement zullen wij uiterlijk vrijdag 14 oktober telefonisch of per mail benaderen om een afspraak mee in te plannen. Indien u op de reservelijst wordt geplaatst of helaas niet geselecteerd wordt, ontvangt u hierover een e-mail.

Bent u één van de gelukkigen? Wij verwachten de oplevering in begin december 2022.

De appartementen: Kampen Zuid Fase II

De tweede fase van dit project in Kampen Zuid bestaat uit 26 vrije sector huurwoningen en een aantal dagwinkels. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 76 m2 tot 103 m2 en hebben allen 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met aangrenzende open keuken. De keukens zijn uitgerust met de beste apparatuur van BOSCH en de badkamers zijn ook luxe afgewerkt en ingericht. Daarnaast beschikt elke huurwoning over een eigen berging en een eigen balkon. De nieuwe appartementen zijn luxe en modern en bieden geweldig wonen met de beste winkels om de hoek.

Wonen in Kampen Stationskwartier

Kampen is een bruisende Hanzestad aan de IJssel, met historische panden die herinneren aan de rijke geschiedenis van de stad. Het Stationskwartier is de nieuwste woonwijk van Kampen. In deze wijk zijn er woningen gerealiseerd voor alle doelgroepen. De huurwoningen in Stationskwartier liggen op een toplocatie, met uitstekende infrastructuur; in de buurt van het centrum van Kampen, dichtbij Station Kampen Zuid en de N50.

Heeft u nog vragen?

Wij staan graag voor u klaar. Voor vragen over het project kunt u terecht bij onze makelaar De 4 Linden Makelaardij via 0320-237120. Alle ingestuurde gegevens zullen overigens worden verwijderd na toewijzing in verband met uw privacy.

Via onderstaande button kunt u de brochure, de prijslijst en het aanmeldformulier downloaden.

Wil je meer informatie?