Werken, leren en groeien in de praktijk, dat is in het kort Bun Academy. Door verschillende opleidingen en trainingen aan te bieden helpen we onze talentvolle en ambitieuze medewerkers het beste uit zichzelf te halen. Daarmee helpen we ze succesvol te worden in hun huidige job maar ook klaar te stomen voor de toekomst.

Wist jij bijvoorbeeld dat een groot deel van onze supermarktmanagers ooit zelf is begonnen als vakkenvuller in onze eigen winkels? Of dat een aantal medewerkers die nu op het hoofdkantoor werken vanuit de supermarkt zijn doorgegroeid?

Talenten- programma

Speciaal voor onze talenten hebben wij een talentenprogramma in het leven geroepen.
Het talentenprogramma focust zich onder andere op de medewerker en de toekomst van onze organisatie. We gaan aan de slag met externe trainers. Zo kom je meer te weten over jezelf, kijk je binnen bij andere bedrijven en kijk je ook naar de trends van de toekomst.

Retail management traineeship

Wil jij de baas zijn over je eigen afdeling in een uitdagende werkomgeving? Wil je weten hoe alle processen binnen een supermarkt in elkaar steken en ben je stiekem ook wel benieuwd naar hoe andere managers te werk gaan?
Dan bieden wij een retail management traineeship aan. Tijdens dit eenjarige traject leer je alle ins en outs van het Retail vak, zodat jij je collega’s optimaal aan kan sturen en samen met je team de winkel om kan toveren tot een waar paradijs voor de klant.
Meer informatie

Bun BBL

Iedereen is opgeleid. Dat is waar wij naar streven!
Om deze reden zijn wij gestart met onze eigen Bun BBL-klas. Met dit leerwerktraject geven wij alle medewerkers de gelegenheid om een MBO niveau 4 diploma Manager Retail te behalen. Gedurende anderhalf jaar gaan ze eens per veertien dagen naar school, de rest van de tijd leren ze in de praktijk.


Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ontwikkel- mogelijkheden

Bun is een erkend leerbedrijf en wij bieden onze medewerkers van de supermarkten ook de kans om zich op een andere manier of op een ander vakgebied te ontwikkelen.
Op ons hoofdkantoor zijn wij regelmatig op zoek naar werkstudenten. Afhankelijk van de studie hebben wij verschillende mogelijkheden. Studeer je bijvoorbeeld aan de universiteit bouwkunde of planologie? Dan zou je aan het werk kunnen als werkstudent voor onze afdelingen projectontwikkeling of vastgoed. Volg je een secretariële opleiding op het MBO of volg je een studie op het gebied van Finance, Marketing of HR? Ook dan zijn er mogelijkheden! Daarnaast biedt onze organisatie ook de mogelijkheid om stage te lopen of om bij ons af te studeren.
Aanmelden