MARKTMEESTERSTRAAT 113

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Per direct beschikbaar!

De Marktmeesterstraat 113 bevindt zich midden in het hart van Almere en is een praktische en multifunctionele ruimte die mede door de zichtlocatie een perfecte uitvalbasis is voor organisaties die actief zijn in de dienstverlening. De ruimte is dan ook zeer geschikt voor detailhandel of als kantoorruimte. Denk bijvoorbeeld aan een advocaten- of assurantiekantoor of wellicht een mondhygiënist. Er is van alles mogelijk. Deze bedrijfsruimte is 85 m2 groot en bedraagt een huur van €1.750 per maand (ex BTW en ex servicekosten).

Gevestigd in stadshart Almere

De Marktmeesterstraat ligt in de aanlooproute tussen het Centraal Station en de Grote Markt. Een perfect bereikbare A1-locatie met een grote passantenstroom en bovendien volop parkeermogelijkheden.

Winkels, restaurants en cafés vormen een trekpleister voor toeristen en winkelend publiek en de vele evenementen die op en rond de Grote Markt regelmatig worden georganiseerd maken dan ook dat de Marktmeesterstraat een levendige en drukbezochte locatie is.

Ondernemen in Almere

Almere is een stad die ondernemers graag de ruimte geeft en ontplooiingskansen biedt. De stad blijft groeien en dit biedt kansen voor ondernemers. De winkel/kantoorruimte is gelegen in Almere Centrum, het grootste winkelgebied van Almere en tevens één van de grootste winkelgebieden van Nederland. Op slechts enkele minuten lopen is het winkelcentrum Citymall Almere gelegen met diverse gerenommeerde winkelketens.

Specificaties bedrijfsruimte

  • Multifunctionele ruimte
  • Geschikt als kantoorruimte
  • Makkelijk bereikbaar
  • Oppervlakte van 85 m2

Kantoorruimte huren in Almere Centrum?

Bent u geïnteresseerd in deze multifunctionele bedrijfsruimte? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €247
Vierkante meters 85 m2

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Almere

  • Huurprijs

    247