BUN

Initiatieven

Wij doen, naar onze continue zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen, ook regelmatig mee aan tenders.

Het meedoen met een tender is vaak een complex en competitief proces. So you lose some you win some. Hieronder tref je een overzicht aan van de tenders waar we de afgelopen tijd aan mee hebben gedaan.

Sluisbuurt

Voor deze tender zijn we letterlijk en figuurlijk NEXT LEVEL gegaan. Dit was het thema welke we als ambitie hebben gebruikt voor dit ambitieuze plan.
In dit plan komen alle functies in een stad samen. Als een microstad in een gebouw, een plek waar wonen, werken en leven met elkaar verbonden worden. Dit heeft geresulteerd in een integraal ontwerp met veel groen, duurzame materialen, diverse ontmoetingsplekken, flexibel bouwen en een markthal. Kortom: een NEXT LEVEL ontwerp die mensen met elkaar verbindt. Met onze partners hebben wij ons ingezet om een vernieuwend plan neer te zetten met een herkenbare architectuur en vernieuwende winkel- en werkplint met onder andere een supermarkt. Dit plan hebben wij in samenwerking met de volgende partners opgesteld: Koschuch Architects, IMoss, Arup en Tenderboost.

Cascadepark

De inzet van deze tender was de uitgifte van bouwgrond bestemd voor de ontwikkeling en realisatie van woningen in een tweetal Poortgebouwen in Cascadepark West in Homeruskwartier, Almere Poort.
De uitdaging was om twee duurzame Poortgebouwen te ontwikkelen die een landmark vormen en een toevoeging zijn aan de bijzondere architectonische iconen die al zijn gerealiseerd. Wij hebben hiervoor een allesomvattend (bouw)plan ontwikkeld waarbij er twee symmetrische volumes aan beide weerskanten van de weg gepositioneerd zijn. Uniek aan dit plan is dat we een entree bedacht hebben die onder waterpeil ligt waardoor je het gevoel hebt dat je het water inloopt. Ook hebben we goed gekeken naar de natuurinclusiviteit en hebben we diverse maatregelen genomen zodat de dieren zich hier ook thuis voelen.

Op zoek naar ontwikkellocaties

Bij Bun Projectontwikkeling zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkellocaties. Heb jij of ken jij een geschikte locatie voor het ontwikkelen van woningen, supermarkt en/of winkelcentrum?

Neem dan contact met ons op via 036 – 7410401 of projectontwikkeling@bun.nl