Wij
zijn
Bun

Trots op elk project

De exploitatie van supermarkten, projectontwikkeling en het beheren en renoveren van vastgoed. Dat is waar we goed in zijn bij BUN. En waar we ons dagelijks met groot enthousiasme voor inzetten. Op elk project dat we realiseren, willen we vol trots kunnen terugkijken. Hoe we dat bereiken? Door te gaan voor kwaliteit, te kiezen voor toekomstbestendige oplossingen en door altijd de klant centraal te stellen. Dankzij deze succesformule kon BUN van een eenvoudige melkwinkel uitgroeien tot de succesvolle onderneming die het nu is. We staan dicht bij de klant. Bewegen inventief met de markt mee. En weten: mensen maken het verschil!

Dicht bij de klant, midden in de samenleving

Een grenzeloze ambitie hebben we. Om de prettigste supermarkten neer te zetten, met de beste service. Om gebruiksvriendelijke nieuwbouwprojecten te realiseren die aan alle behoeften van de gebruikers voldoen. Om bestaand vastgoed toekomstbestendig te renoveren. En om woon- en winkelruimte te ontwikkelen die een aanwinst zijn voor bewoner én buurt. Dit alles doen we met een realistische blik en met oog voor de perspectieven op lange termijn. Kwalitatief beheer van vastgoed – woningen, winkels en kantoren – is een speerpunt. Technisch en financieel. Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend. BUN staat dicht bij de klant en midden in de samenleving.

Mensen maken het verschil

Succes valt of staat met de mensen die in een organisatie werken. Hart voor de zaak en passie voor het vak, daar gaat het om. BUN is een familiebedrijf met enthousiaste, loyale werknemers. De medewerkers op het hoofdkantoor samen met de medewerkers in de Albert Heijn-supermarkten, die we als franchiseondernemer exploiteren, maken het verschil. BUN richt zelf de supermarkten in en maakt ze tot prettige winkellocaties voor zowel klant als medewerker. Hoe? Met goede parkeermogelijkheden, ruime openingstijden, geweldige service en een prettige sfeer. Zo werken we samen aan het succes van ons bedrijf. Aan een inspirerende werkplek voor onze medewerkers. En aan een optimale beleving voor de klant. Wil jij werken bij Albert Heijn? Bekijk dan snel onze vacatures!