DE BOUW VAN DE STADSPALEIZEN GAAT IN RAP TEMPO

Achtergrond 21 oktober 2021

De bouw van de zes woontorens gaat in een rap tempo. De eerste paal was natuurlijk allang geslagen, maar inmiddels zitten alle heipalen in de grond en is bij de eerste helft van de blokken de fundering gestort. Bij de tweede helft van de blokken zijn we daar nu ook mee gestart. De basis staat dus!

DE HOOGTE IN!

Om eindelijk de hoogte in te kunnen werken, hebben we in de week van 4 oktober de torenkraan geplaatst! Bij het eerste blok van de Stadspaleizen wordt er hard gewerkt om de dragende wanden van de begane grond op te bouwen en zal hier eind oktober van dit jaar nog de vloer van de eerste verdieping opgelegd worden. Zo voegen we iedere maand een nieuwe verdieping toe aan het blok. In januari volgend jaar zal het eerste blok het hoogste punt bereiken en in april zal dat het geval zijn voor alle blokken.

Ieder blok zal volgens planning een week achterliggen op die van het vorige blok. Voor het eerste blok zullen we medio januari 2022 aankomen bij de bouw van het dak en voor het laatste blok maart 2022. In beide gevallen houden we rekening met de kerstperiode, maar voor nu lopen we binnen alle werkzaamheden goed op schema en bouwen we lekker door.
In februari 2022 starten we met het verhuur van de eerste twee blokken. Die worden in juni 2022 opgeleverd en de laatste twee blokken worden in oktober 2022 opgeleverd.