ONZE EERSTE EIGEN BBL-KLAS IS VANOCHTEND GESTART!

Nieuws 14 oktober 2020

Deze ochtend om 09:30 uur was iedereen aanwezig in de digitale lesomgeving als start van de eerste Bun BBL-klas niveau 4. 

Na de persconferentie van gisterenavond hebben we helaas op het allerlaatste moment moeten besluiten om de les toch digitaal te verzorgen. Dat is heel jammer want we hadden een leuk verrassingspakket samengesteld om alle deelnemers een “proud student”-gevoel te geven. Het pakket zal uiteraard persoonlijk worden bezorgd bij de studenten! Hopelijk mogen we ze na een paar weken weer verwelkomen op ons kantoor.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Bij Albert Heijn Bun vinden we het belangrijk dat onze werknemers zich blijven ontwikkelen. Niet alleen op werkgebied maar ook betreft de opleiding. Daarom zijn we afgelopen maanden druk bezig geweest met het opzetten van een eigen BBL-opleiding in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen en het ROC Twente. We zijn gestart met een enthousiaste groep van 14 ambitieuze studenten die dit zien als een mooie start of vervolg van hun professionele carrière. Wij zullen de studenten de komende 18 maanden vakkundig begeleiden door diverse vakspecialisten met als doel een mooie toekomst!

Iets voor jou? Meld je dan snel aan op werkah.nl/BBL-talent