COLUMBUS LIVING ALMERE

MEER
OVER DIT PROJECT

Ontdek een nieuw niveau van luxe! Appartementencomplex Columbus, ontworpen door toparchitect Erick van Egeraat, is een ware eyecatcher. Mooi gelegen in het groen combineert het de rust van de natuur met het comfort en de mogelijkheden van de grote stad. Door de ideale ligging ben je in een oogwenk in het centrum van Almere, Amsterdam of Utrecht. Voor de dagelijkse boodschappen is er het gemak van een fullservice-supermarkt. En het uitzicht? Dat is ronduit spectaculair! Je kijkt uit over het Markermeer en zijn groene, waterrijke omgeving.

De dertig appartementen – je kiest zelf de oppervlakte en indeling – kennen een hoogwaardige afwerking. Ze worden opgeleverd met volledig afgewerkte vloeren en wanden. De keuken, met marmercomposiet aanrechtblad, is voorzien van luxe Siemens-apparatuur. Grote vloer- en muurtegels sieren de badkamer, die is uitgerust met stijlvol sanitair van Villeroy & Boch. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplek in de privégarage, met gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging. Wil je extra gemak? Laat Bun je wooninventaris regelen.

Je dagelijkse boodschappen op 1 minuut lopen. Dat is het gemak van Columbus met zijn fullservice-supermarkt. Zelfs op zondagochtend liggen hier de versgebakken croissants voor je klaar. De architectuur van het gebouw, dat ook een slijterij en bloemenwinkel herbergt, sluit aan op de natuurrijke omgeving van de moderne wijk. Deze bouwkundige eyecatcher, omringd door een levendig plein aan het water, heeft duurzaamheid als grote troef. Kortom: Columbus is wonen in Almere op zijn best.

Wil je meer informatie?