HERONTWIKKELING TRANSFORMATORWEG AMSTERDAM

MEER
OVER DIT PROJECT

Per 1 oktober 2021 heeft Bun de eigendom verworven van de panden gelegen aan Transformatorweg 29, 29a, en Turbineweg 23 en 27 in Amsterdam. Momenteel fungeren deze locaties als bedrijfspanden, maar er zijn plannen voor herontwikkeling naar woonruimte op de lange termijn.

In nauwe samenwerking met de andere eigenaren binnen het stedenbouwkundige Blok III Zuid en in afstemming met de gemeente Amsterdam zijn we gestart met gezamenlijke planvorming. Het beoogde doel is de ontwikkeling van een hoogwaardige stedelijke woonwijk. Naar verwachting zal dit woonproject bestaan uit een totaal van 1.000 tot 1.200 woningen, aangevuld met diverse commerciële voorzieningen, bedrijfsruimtes, kantoren en zelfs een basisschool. We kijken uit naar de realisatie van deze ambitieuze plannen en de bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de stad Amsterdam.

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de woningen in Amsterdam? Vul dan onderstaand formulier in en we zetten je op de lijst van geïnteresseerden en zullen je middels een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Wil je meer informatie?