KLAPROZENWEG AMSTERDAM

MEER
OVER DIT PROJECT

Van bedrijventerrein naar wonen en werken. De Klaprozenbuurt is een locatie vol mogelijkheden. Bun heeft meerdere panden gekocht en gaat deze verder ontwikkelen. De Klaprozenbuurt ligt tussen de Noordelijke IJ-oevers (NDSM, Buiksloterham) en de oudere woonbuurten van Amsterdam Noord.

De buurt is te vinden tussen de Klaprozenweg, Zijkanaal I met zijn haven voor woonschepen, de Buiksloterdijk en de Bloemenbuurt. In de toekomstige Klaprozenbuurt komen ruim 2000 woningen. Tussen de gebouwen, erop en eromheen, voegen we veel groen toe.

Bun zal binnen enkele jaren een supermarkt en ondersteunende detailhandel ontwikkelen tot een levendige winkelstraat. Daarboven worden circa 213 woningen gerealiseerd met een divers programma. Hiermee krijgt de Klaprozenbuurt een aantrekkelijk én levendig centrum.

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de woningen in Amsterdam? Vul dan onderstaand formulier in en we zetten je op de lijst van geïnteresseerden en zullen je middels een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Wil je meer informatie?