1000 CUPCAKES VOOR BASISSCHOOLLERAREN

Nieuws 16 februari 2021

Op initiatief van Bun ontvangen alle basisschoolleraren van de Almeerse Scholen Groep vandaag een cupcake van The Black Cockatoo. Met dit initiatief ontvangen niet alleen docenten een attentie, maar wordt ook de lokale horeca ondersteund. Door een goede samenwerking is het mogelijk geweest om alle cupcakes persoonlijk langs te brengen bij alle basisscholen van de ASG. 

Na eerdere acties met Tante Truus koos Bun voor deze actie opnieuw voor een samenwerking met lokale horeca. Kimberly Vonk van The Black Cockatoo: ”Wij zijn heel blij met deze grote opdracht. Niet alleen vanwege de zeer welkome extra omzet, maar ook omdat het ten goede komt aan een fantastische doelgroep.” The Black Cockatoo is een vegan lunchcafé in het centrum van Almere. De gerechten zijn 100% plantaardig, met liefde bereid en waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Speciaal voor dit initatief maakten zij meer dan 1000 vegan cupcakes.

Kimberly, eigenaresse van The Black Cockatoo, was bij Omroep Flevoland voor een interview. Ook Almere Deze Week publiceerde een artikel over de actie.