ALBERT HEIJN AAN DE ZUIDAS OPEN

Nieuws 19 juli 2022

City premium-Albert Heijn Parnassusweg geopend!

Vandaag was het zover, de opening van Albert Heijn Parnassusweg in Amsterdam en dat is uiteraard met veel gezelligheid gevierd. Dit nieuwe filiaal van franchisenemer Bun is te vinden in het toonaangevende Atrium-kantoorgebouw aan de Zuidas. “Deze locatie is met één woord te beschrijven, namelijk: geweldig!”, aldus supermarktmanager Sandy Oranje met een lach op zijn gezicht. Oranje zal vanaf vandaag de leiding over deze nieuwe supermarkt op zich nemen en hij kan niet wachten om te beginnen op deze bijzondere locatie. “Ik heb er heel veel zin in.”

Albert Heijn Parnassusweg is een unieke supermarkt in een echte werkomgeving. Het leven aan de Zuidas staat nooit stil en het is een komen en gaan van mensen. “Dit nieuwe filiaal komt in deze omgeving goed tot haar recht”, zegt Oranje. De winkel zit vol met heerlijke verse producten van de allerbeste kwaliteit. Als je op zoek bent naar een lekkere salade, het beste fruit, vers belegde broodjes, heerlijke koffie of sushi, dan is dit de plek waar je moet zijn.

Maar wat maakt deze Albert Heijn nu anders dan andere filialen? Het is een echte city premium-winkel. Je loopt er dus even gauw naar binnen en pakt wat je nodig hebt. Vervolgens reken je af bij een van de zelfscans of bij de kassa en ga je weer door. De locatie is een uitdaging, vertelt Oranje. “De Zuidas is een drukke omgeving, maar hoe meer mensen in onze winkel, hoe beter. Mijn team en ik zijn er helemaal klaar voor dit fantastische avontuur aan te gaan”, vertelt hij.

Albert Heijn Parnassusweg is iedere dag geopend van 8.00 tot 22.00 en is te vinden aan de gelijknamige straat Parnassusweg in Amsterdam-Zuid. De winkel is goed te bereiken met de fiets en lopend, maar ook de metro stopt vlakbij.