BUN ACADEMY: ONZE EERSTE GESLAAGDEN

Nieuws 12 oktober 2022

Wij feliciteren onze 6 Bun Academy studenten met het behalen van hun niveau 4 diploma! Na 1,5 jaar bikkelen werden onze studenten welverdiend in het zonnetje gezet.

Een moment waar onze eerste lichting BBL-studenten naar heeft uitgekeken: de diploma-uitreiking. Met een hapje, drankje en een hoop gezelligheid werd het officiële moment gevierd. Uiteraard mochten we de studenten gisteren ook hun diploma overhandigen, hetgeen waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Wij wensen onze geslaagden veel succes in hun verdere loopbaan en het beste voor de toekomst!

Bun Academy geslaagden

Bun Academy

Bij Bun vinden we het belangrijk dat onze werknemers zich blijven ontwikkelen. Niet alleen op werkgebied, maar ook op het gebied van scholing en opleidingen. Vandaar dat we samen met onze partners een BBL-opleiding hebben opgezet. Gedurende 18 maanden zijn onze ambitieuze studenten van de Bun Academy door ons vakkundig begeleid en opgeleid tot échte vakspecialisten. Wij bedanken onze studenten en ROC van Twente voor de succesvolle samenwerking!