BUN OPENT GROOT ALBERT HEIJN FILIAAL IN ENSCHEDE ZUID

Aankondiging 26 augustus 2021

Bun kijkt uit naar de opening van deze nieuwe supermarkt in een nieuwe provincie. “De kans voor een nieuwe locatie voor een supermarkt deed zich voor en die hebben we, als landelijk opererende onderneming, met beide handen aangegrepen. We zien heel erg veel potentie in deze, voor ons, nieuwe regio en hebben erg veel zin om een mooie winkel neer te zetten”, zegt directeur Supermarkten Ronald van Zetten. 

De supermarkt zal meer dan 3000 m2 beslaan met het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn vol vers, gemak en voordeel. Een winkel vol met verse groenten, vers fruit en verse sappen en maaltijden. Alles vers en nog voordelig ook. Er zal ook een groot zelfscanplein komen met maar liefst 8 zelfscankassa’s. Een volwaardige supermarkt met een zeer groot assortiment en de mogelijkheid tot zelfservice. Je kijkt je ogen uit in deze nieuwe winkel. De verwachte oplevering staat gepland op dinsdag 14 december van dit jaar.

Voor deze mooie, grote, nieuwe supermarkt zijn wij nog op zoek naar een managementteam! Heb jij leidinggevende ervaring in de supermarkt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkah.nl/enschede