INTENTIEOVEREENKOMST GETEKEND WINKELCENTRUM RIEBEECK

Nieuws 22 juni 2023

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de intentieovereenkomst is getekend voor de langverwachte renovatie van het sterk verouderde winkelcentrum in Hilversum. Deze mijlpaal markeert het begin van nieuwe fase in de ontwikkeling van Winkelcentrum Riebeeck en een positieve impuls voor de lokale gemeenschap. De intentieovereenkomst is ondertekend door wethouder Karin Walters, namens de Gemeente Hilversum , die zich de afgelopen maanden sterk heeft gemaakt om dit voor elkaar te krijgen.
 
De renovatie van Winkelcentrum Riebeeck heeft als doel het winkelcentrum nieuw leven in te blazen en een moderne en aantrekkelijke winkelbestemming te creëren voor zowel bewoners als bezoekers. Het project omvat een uitgebreide herinrichting van het interieur en exterieur van het winkelcentrum, waarbij aandacht wordt besteed aan architectuur, duurzaamheid en een verbeterde winkelervaring.
 
“Wij zijn verheugd om samen te werken met de gemeente Hilversum aan de renovatie van Winkelcentrum Riebeeck”, verklaarde projectontwikkelaar Thomas Boon. “Met de ondertekening van de intentieovereenkomst gaan we een veelbelovende toekomst tegemoet en zetten we een belangrijke stap in de ontwikkeling van het winkelcentrum.”
 
Het team achter de renovatie van Winkelcentrum Riebeeck is vastbesloten om met de hoogste standaarden te werken en streeft naar een soepele uitvoering van het project. Zij zullen nauw samenwerken met lokale belanghebbenden, winkeliers en de gemeenschap om ervoor te zorgen dat het vernieuwde winkelcentrum voldoet aan de behoeften en verwachtingen van iedereen.