Utrecht

Biltstraat

Gezien de zeer slechte constructieve staat van het voormalige pand aan de Biltstraat 86-88 bleek sloop eerder helaas onvermijdelijk. Na een lange aanloopperiode kunnen wij u berichten dat wij binnenkort zullen starten met de herbouw. Wij zijn blij om te melden dat wij in goed overleg met de gemeente tot een passend plan van aanpak zijn gekomen.

Wij zijn voornemens om een nieuw pand terug te bouwen met eenzelfde uitstraling. Uiteraard zal dit pand voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen. In het pand zullen twee ruime appartementen gerealiseerd worden. De begane grond zal onderdeel worden van de naastgelegen Albert Heijn.

 

Start bouw

Aangezien de bouwlocatie is gelegen aan een drukke winkelstraat is er in de afgelopen tijd met de gemeente gewerkt aan een passende invulling van de bouwplaats.
Wij staan in de startblokken om de bouw te starten en weer een mooi pand terug te plaatsen. In de komende periode zulen wij op deze pagina updates delen over de bouw en de stand van zaken.

INDICATIEVE PLANNING

Bouwrijp maken

Q1 2024

Start bouw

April 2024

Bouw gereed

Q2 2025

Vragen en/of opmerkingen?

Wij zijn enthousiast over de locatie en we zijn er trots op dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de omgeving en aan de Gemeente Utrecht. Wij zijn nu al nieuwsgierig naar het eindresultaat en wij hopen u als buurtbewoner ook. Heeft u verdere vragen of opmerkingen of eventueel suggesties over de ontwikkeling in Utrecht? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je meer informatie?