Almere Haven

Vrijmark

Bun gaat de locatie Vrijmark 108 herontwikkelen. Vrijmark 108 is de allereerste supermarktlocatie van Bun in Almere en is door de verhuizing naar de Markenlaan 3 in 2014 leeg komen te staan.

Herontwikkeling

Vanwege de grote vraag naar betaalbare woonruimte in Almere en ook specifiek in Almere-Haven is het voornemen om de achtergebleven locatie op de Vrijmark 108 te herontwikkelen naar nieuwbouwappartementen.

Bun is in samenwerking met de gemeente Almere al lange tijd bezig met het opstellen van een ontwikkelplan dat voldoet aan de vraag uit de markt en tegelijkertijd zorgt voor een opwaardering van de locatie, het omliggende terrein en de omliggende wijk. Gedurende dit traject hebben er meerdere inspraakavonden en informatiebijeenkomsten plaats gevonden.

Woensdag 29 maart zal er een nieuwe bewonersavond worden gehouden waarin de stappen tot nu toe worden gepresenteerd, de nieuwste plannen worden besproken en er ruimte is voor vragen.

Datum: woensdag 29 maart 2023
Locatie: Kerk De Goede Rede (Kerkgracht 60, Almere)
Aanvang: 19.30 uur
Einde: rond 21.00 uur

Ten behoeve van de organisatie (en de gastlocatie) verzoeken wij u vriendelijk zich vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst via www.bun.nl/aanmelden-vrijmark

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u ondertussen vragen of opmerkingen over de ontwikkeling van het project? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je meer informatie?