RENOVATIE WESTPOINT APELDOORN

MEER
OVER DIT PROJECT

Bun is bezig met een grote transformatie en vernieuwbouw in de gemeente Apeldoorn. Voormalig stadskantoor Westpoint is ruim 10.000 m2 groot en maakt plaats voor vrije sector huurappartementen met buitenruimte en ondersteunende voorzieningen in de wijk.

In samenspraak met gemeente Apeldoorn maken we ook het omliggende gebied passend bij de buurt. Zo realiseren we de woningen in een groenrijke omgeving.

De appartementen variëren van 60 m2 tot 90 m2. Iedere woning is voorzien van een buitenruimte, een keuken met inbouwapparatuur en een eigentijdse badkamer. Ook de gevel krijgt een geheel nieuwe look. In totaal gaan we 94 van deze luxe woningen realiseren. Dit plan van Bun zal bijdragen aan het invullen van de actuele grote vraag naar betaalbare huurappartementen binnen de gemeente Apeldoorn.

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de woningen in Apeldoorn? Vul dan onderstaand formulier in en we zetten je op de lijst van geïnteresseerden en zullen je middels een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

LET OP: de inschrijving voor het toewijzen van de appartementen is nog niet gestart, zie planning hieronder. Er zijn ook nog geen prijzen en plattegronden beschikbaar.

Indicatieve planning

Bouwwerkzaamheden

Q3 2023

Start verhuur

Q3 2024

Oplevering

Q4 2024

Wil je meer informatie?