RENOVATIE WESTPOINT APELDOORN

RENOVATIE WESTPOINT APELDOORN

MEER
OVER DIT PROJECT

Bun is bezig met een grote renovatie en vernieuwbouw in de gemeente Apeldoorn. Het voormalig stadskantoor Westpoint is ruim 10.000 m2 groot en zal plaatsmaken voor o.a. huurappartementen met buitenruimte en ondersteunende voorzieningen in de wijk. In samenspraak met gemeente Apeldoorn wordt ook het omliggende gebied passend gemaakt door Bun. De woningen worden gerealiseerd in een groenrijke omgeving. 

De appartementen zullen variëren van 60m2 tot 90m2, waarbij alle appartementen worden voorzien van een buitenruimte, een keuken en een badkamer. Ook de gevel krijgt een geheel nieuwe look. Er worden in totaal 94 woningen gerealiseerd. Dit plan van Bun zal bijdragen aan het invullen van de actuele grote vraag naar betaalbare huurappartementen binnen de gemeente Apeldoorn.

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de woningen in Apeldoorn? Vul dan onderstaand formulier in en we zetten je op de lijst van geïnteresseerden en zullen je middels een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Wil je meer informatie?