SLOOPFASE WESTPOINT AFGEROND

Nieuws 31 mei 2022

Afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest met het strippen van het voormalige stadskantoor in Apeldoorn. Deze sloopfase is zo goed als afgerond en de contouren van het gebouw zijn al goed zichtbaar. Dit betekent ook dat er een start gemaakt kan worden aan de heropbouw en de herinrichting van het pand.

Het plan

Het oude stadskantoor Westpoint wordt volledig omgebouwd. Het grote gebouw wordt een appartementencomplex in een nieuw, modern jasje. Dat is een flinke, maar uitdagende en leuke klus. Het pand is namelijk ruim 10.000m2 groot. Gelukkig gaan wij geen uitdaging uit de weg en gaan we hier iets heel moois van bouwen. In totaal zullen hier 94 woningen gerealiseerd worden van ieder tussen de 60m2 en 90m2.

Zowel de binnen- als de buitenkant van het pand worden vernieuwd. Er worden dus niet alleen woningen gebouwd, maar ook de omgeving krijgt een vernieuwd uiterlijk. Het is namelijk wel zo leuk om een prachtige woning te hebben die ook nog te vinden is in een schone, nette en groene buurt. Dat is pas goed wonen en dat gunnen we iedereen!

We werken dus toe naar een prachtig complex vol met mooie woningen van de allerbeste kwaliteit in een groene omgeving. Uiteraard willen we iedereen die in de volgende fases van de bouw een bijdrage levert heel veel succes wensen. We zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat en we kunnen niet wachten tot de nieuwe bewoners hun intrek nemen en kunnen genieten van de nieuwe woning.