Winkelpand huren Utrecht

NACHTEGAALSTRAAT 3

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Binnenkort beschikbaar: bedrijfsruimte Utrecht

De Nachtegaalstraat is te vinden in Utrecht. En niet op zomaar een plek in deze drukke stad, maar midden in een goedbezochte winkelstraat vlak buiten het centrum. De ruimte is een praktische en multifunctionele ruimte die mede door de zichtlocatie een perfecte uitvalbasis is voor organisaties die actief zijn in detailhandel. Door de centrale ligging is de ruimte is ook zeer geschikt voor dienstverlening.

Deze bedrijfsruimte is 126 m2 groot en bedraagt een huur van €3.150 per maand (ex BTW en ex servicekosten).

Bedrijfsruimte huren in de Nachtegaalstraat Utrecht

Deze straat kent een grote historie. Er zijn hier meerdere oude panden en is mede daarom een beschermd stadsgezicht. Als u hier rondloopt, kijk dan ook eens omhoog. Dan ziet u ook de gevels van de gebouwen. Ouderwets, maar modern tegelijkertijd. Deze maken het tot een uniek en bewonderenswaardig plaatje. Om verliefd op te worden.  

Het bruisende Utrecht

Naast het feit dat het een prachtige historische omgeving is, is de Nachtegaalstraat ook een locatie waar van alles te doen is. Dat is te danken aan de winkelstraat die het is. Bent u hier en heeft u zin om iets te eten? Dat kan en er is keuze genoeg. Het Vlaamsch Broodhuys Nachtegaalstraat, SHABU to go en de Pizzabakkers Nachtegaalstraat zijn op een steenworp afstand van elkaar te vinden. Ook zijn er diverse speciaalzaken. Voor ieder wat wils, want er zijn speciaalzaken voor bier, kaas en brood. Kortom: een straat vol met restaurants, speciaalzaken en winkelgelegenheden.

Bedrijfsruimte huren in Utrecht?

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze multifunctionele bedrijfsruimte in Utrecht, de Nachtegaalstraat? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per m² per jaar) €300
Vierkante meters 126 m2

Wil je meer informatie?