OUDE LOOSDRECHTSEWEG 211

MEER
Over deze woning

Modern appartement in Hilversum

Het tweekamerappartement van 46 m2 betreft een appartement met een ruime woonkamer. Tevens heeft het appartement een open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Er is ook een wasmachine-ruimte aanwezig. Het appartement heeft een buitenruimte, is voorzien van vloerverwarming en een luxe keuken die is uitgevoerd met kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. De gehele woning is voorzien van stucwerk en is derhalve volledig afgeschilderd. In het complex bevindt zich een interne fietsenstalling, een lift en een berging van 4,8 m2 die hoort bij de woonruimte.

De huurprijs bedraagt €950 per maand excl. BTW en excl. G/W/E. De servicekosten bedragen €50 per maand.

Omgeving

De woning aan de Oude Loosdrechtseweg in Hilversum bevindt zich in een rustige omgeving waar tegelijkertijd veel te vinden is. De woning is namelijk te vinden aan een weg die u gemakkelijk de weg leidt naar de gezellige winkelstraat de ‘Gijsbrecht van Amstelstraat’ dichtbij. Met de auto bent u er zo, maar ook met de fiets en lopend is de winkelstraat makkelijk te bereiken. Met onder andere winkels als de Hema, Kruidvat, maar ook kledingwinkels, een slager en een cosmeticawinkel en de Intertoys, heeft deze winkelstraat voor iedereen iets.

Wilt u meer van Nederland zien, dan kunt u met de auto binnen 30 minuten in Amsterdam of in Utrecht zijn. De A1 en de A27 brengen u makkelijk van A naar B.

Eigenschappen van het appartement

 • 1 slaapkamer
 • Luxe keuken en badkamer
 • Vloerverwarming
 • Balkon

Huurvoorwaarden

 • Minimaal een bruto inkomen van 3,5x de gevraagde huurprijs en/of garantstelling waarbij hetzelfde geldt.
 • Er dient voor huuringangsdatum een waarborg betaald te worden van 2x de huur incl. servicekosten.
 • De huurprijs is excl. G/W/E en excl. servicekosten.

Dit appartement huren in Hilversum?

Indien u geïnteresseerd bent verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €950
Vierkante meters 46 m2
Beschikbaar per 15 mei 2024
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Wil je meer informatie?

 • Locatie

  Hilversum

 • Huurprijs

  950