ALBERT HEIJN OOSTERWOLD IS GEOPEND

Nieuws 13 april 2022

In Almere Oosterwold is vandaag de gloednieuwe Albert Heijn van franchisenemer Bun geopend. In september 2021 is Bun Projectontwikkeling begonnen met de bouw van een winkelcentrum en Albert Heijn is de eerste winkel die hier haar deuren opent. Het is een prachtige supermarkt op een unieke locatie. De opening? Een groot feest! “Het was een fantastische ervaring. Ik glunder van trots”, aldus supermarktmanager Dennis Stam.

Om de opening van Albert Heijn Oosterwold te vieren, is op deze mooie en zonnige dag iedereen samengekomen. De familie Bun heeft uiteraard het startsein gegeven, maar er was ook personeel van de winkel aanwezig en klanten die niet konden wachten de nieuwe winkel te zien. “De sfeer was top”, zegt supermarktmanager Dennis Stam. “Goede muziek, leuke speeches, enthousiaste mensen. Ik heb heel veel zin om hier aan de slag te gaan.”

Albert Heijn Oosterwold is een onderdeel van het Winkelcentrum Oosterwold. Er komen nog zes andere winkels om het winkelcentrum compleet te maken, maar vandaag lag de focus op het vieren van de opening van deze prachtige nieuwe supermarkt. De winkel is ongeveer 1800 vierkante meter groot en gevuld met een gevarieerd assortiment verse en houdbare producten. De winkel voorziet in nog veel meer gemakken. “We hebben niet alleen een grote winkel met een groot assortiment, maar ook kunnen klanten gebruik maken van zelfscankassa’s, heeft de winkel ruime openingstijden, is makkelijk bereikbaar en is er veel ruimte voor de deur om de auto gratis te parkeren”, zegt Stam. “Alles nodigt uit bij deze supermarkt de boodschappen te doen.”

Albert Heijn Oosterwold is iedere dag geopend van 8.00 tot 22.00 en te vinden aan de Margaret Cavendishweg 95 in Almere Oosterwold. De overige winkels in Winkelcentrum Oosterwold zullen binnenkort openen. De winkels die u hier dan ook zult zien zijn ALDI, Action, Kruidvat, Gall & Gall en  Aktief Bloemsierkunst.