BOUW WESTPOINT IN APELDOORN HERVAT

Nieuws 10 juli 2023

Na een periode van stilstand gaat de bouw van de 94 appartementen van bouwproject Westpoint in Apeldoorn weer van start. Westpoint, een ambitieus bouwproject dat een nieuwe impuls zal geven aan het stadscentrum van Apeldoorn, kwam eerder tot stilstand vanwege leveringsproblemen in de bouw. Echter, dankzij de inzet van alle betrokken partijen en een zorgvuldige selectieprocedure, is er nu een sterke partner gevonden om het project voort te zetten.

Aannemer Jelle Weever van Weever Bouw uit Kampen is verheugd dat zijn bedrijf de klus mag uitvoeren. “Nadat ons zusterbedrijf de sloop al uitgevoerd had, is het prachtig dat we het pand ook weer mogen opbouwen. Het is een icoonproject in Apeldoorn en dat maakt het extra bijzonder.”

Het voormalig stadskantoor Westpoint wordt getransformeerd naar een prachtig modern complex met een eigentijdse uitstraling en biedt een aantrekkelijk woonaanbod voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig appartement in Apeldoorn. De appartementen variëren van 60 m2 tot 90 m2. Iedere woning is voorzien van een buitenruimte, een keuken met inbouwapparatuur en een eigentijdse badkamer. Dit plan zal bijdragen aan het invullen van de actuele grote vraag naar betaalbare huurappartementen binnen de gemeente Apeldoorn.

Wij zijn verheugd over de voortgang van het project en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Weever Bouw. Met de hernieuwde bouwactiviteiten komt de realisatie van Westpoint steeds dichterbij en zullen de inwoners van Apeldoorn binnenkort kunnen genieten van deze moderne en bruisende toevoeging aan hun stad.

De planning is om na de bouwvak te starten en de appartementen medio 2024 op te leveren. Naar verwachting zal de definitieve inschrijving begin volgend jaar plaats vinden. Hierover krijgt u te zijner tijd een mail.

v.l.n.r, Bernard Sinnema (Bun), Jelle Weever (Weever Bouw) en Jan Bun