Ons
vastgoed

Portefeuille

Toon lijst

Portefeuille

Toon kaart

Winkelruimte

Groningen

B.S.F. Von Suttnerstraat 1-3

Op deze locatie aan de B.S.F. Von Suttnerstraat te Groningen zijn onder andere een Albert Heijn, restaurant, cafetaria en kapper gevestigd. Dichtbij gelegen aan het...

Lees meer

Almere Poort

Bedrijfsruimten Europakwartier

Pionieren! Dat deden we in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. In het Europakwartier ontwikkelde BUN waardevolle woon- en winkelmogelijkheden.

Lees meer

Utrecht

Biltstraat 94-96

Vastgoed in de bruisende stad Utrecht? BUN heeft meerdere panden aan de Biltstraat in Utrecht toegevoegd aan de vastgoedportefeuille. 

Lees meer

Amsterdam

Frederik Hendrikstraat 79, 81-83

Twee panden slim samenvoegen en meer ruimte creëren. Zo maakten we deze Albert Heijn, die we in eigen beheer hebben, nog aantrekkelijker voor het publiek.

Lees meer

Groningen

Gedempte Zuiderdiep 12

Een excentriek gebouw in hartje Groningen behoort nu ook tot onze vastgoedportefeulle. De perfecte locatie, namelijk vlakvbij winkelgelegenheden en het centraal...

Lees meer

Almere

Grote Markt 33-55

De Grote Markt, in het kloppende stadshart van Almere, is een locatie vol mogelijkheden. BUN heeft er een winkelblok in beheer. Op een goed bereikbare, bruisende...

Lees meer

Amsterdam

Haarlemmerplein

Investeren in vastgoed, in hartje Amsterdam? BUN doet het. In een complex met een Albert Heijn, appartementen en een grote parkeergarage.

Lees meer

Alphen aan de Rijn

Hoofdstraat 2, 2a, 2b

Het Nutsgebouw in Alphen aan de Rijn is centraal gelegen aan het Thorbeckeplein en staat sinds 2015 geregistreerd als monumentaal pand.

Lees meer

Lelystad

Kamp

Investeren in vastgoed én in de wijkbewoner. Dat doen we in Lelystad met deze betere buurtsuper.

Lees meer

Amsterdam

Klaprozenweg

De Klaprozenbuurt is een locatie vol mogelijkheden. Bun heeft meerdere panden gekocht en gaat deze verder ontwikkelen.

Lees meer

Almere

Markenlaan 3

De duurzaamste supermarkt van Nederland, waarbij er ook nog eens nagedacht is over een optimale routing voor alle gebruikers.

Lees meer

Almere

Marktmeesterstraat 51-143

Midden in het centrum van Almere. Met de gezellige Grote Markt op loopafstand. Een gevarieerd gezelschap ondernemers koos de Marktmeesterstraat als bedrijfslocatie....

Lees meer

Amsterdam

Pieter Calandlaan

Een ware metamorfose aan de Pieter Calandlaan. Er verrezen acht markante gebouwen, die horeca, dienstverlening en woongenot combineren. BUN was erbij.

Lees meer

Hilversum

Riebeeck Galerij, Hilversum

Het winkelcentrum in de RiebeeckGalerij staat bekend om zijn goede bereikbaarheid en wijkfunctie. Meerdere alledaagse winkels zitten hier gevestigd.

Lees meer

Groningen

Rivierenstede

Een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen en een keur aan zorgverleners. De bewoners hier vinden een wereld van gemak aan hun voeten.

Lees meer

Goirle

Van Hogendorpplein

Welkom in Goirle. Investeren in vastgoed doen we ook hier. Met een volledig gerenoveerd en gemoderniseerd winkelcentrum, helemaal naar wens van de moderne consument...

Lees meer

Almere

Vrijmark

Vroeger was het een buurtsupermarkt, nu een ideale plek voor een buurtcentrum, dansschool of gezondheidscentrum.

Lees meer

Veendam

Winkelcentrum Autorama

Een gemoderniseerd winkelcentrum met een divers aanbod, inclusief een Albert Heijn met BUN als franchisenemer. Autorama is klaar voor de toekomst. 

Lees meer

Almere

Winkelcentrum Columbus Living

Vastgoedontwikkeling met het oog op de toekomst. Columbus Living is een winkel- en wooncomplex waar BUN van a tot z bij betrokken is. Uniek en duurzaam.

Lees meer

Almere

Winkelcentrum Parkwijk

Een gevarieerd winkelaanbod. Een spraakmakende architectuur. En een ideale ligging met volop parkeerplaatsen. De geschikte locatie voor het BUN-hoofdkantoor.

Lees meer

Leiderdorp

Winkelcentrum Santhorst

Bijna 3000 vierkante meter winkeloppervlak. Een goede ontsluiting en een aantrekkelijk aanbod voor de wijkbewoner. Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp heeft het....

Lees meer

Kampen

Winkelcentrum Stationskwartier

Vastgoedontwikkeling van A tot Z. Dat hebben we gedaan bij winkelcomplex Stationskwartier. Een ruim opgezet pand met een hoge entree en een uitstraling die past in de...

Lees meer

Woning

Amsterdam

Amsteldijk 45

Prachtig wonen aan het water in hartje Amsterdam. Perfect ontsloten maar toch in het centrum.

Lees meer

Amsterdam

Houtmankade 18

Wonen in Amsterdam? Wij investeren in vastgoed op de leukste locaties. Deze appartementen bijvoorbeeld, in de sprankelende Westerparkbuurt.

Lees meer

Amsterdam

Kloveniersburgwal 53

Waar kun je mooier wonen in Amsterdam dan aan de gracht? Dit pand in hartje stad combineert een rijke historie met modern gemak.

Lees meer

Utrecht

Nachtegaalstraat 3-9

Het is een bekende straat in Utrecht met veel historie: de Nachtegaalstraat. BUN heeft de winkelruimtes en huurappartementen die zich aan de Nachtegaalstraat 3-9...

Lees meer

Hilversum

Oude loosdrechtseweg 193-245

Het complex aan de Oude Loosdrechtseweg bestaat uit 27 appartementen van gemiddeld 46m2 en 24 garageboxen. De appartementen staan in het prachtige en rustige...

Lees meer

Amsterdam

Overtoom 507

Wonen in Amsterdam met het Vondelpark als achtertuin? Dat kan aan de historische Overtoom, waar de tram voor de deur stopt.

Lees meer

Amsterdam

Rozengracht 62-64

Ruim wonen in Amsterdam, in het hartje van de Jordaan? Het kan! BUN heeft aan de Rozengracht drie woonappartementen en een winkelruimte in beheer.

Lees meer

Amsterdam

Singel 319

In het centrum van Amsterdam heeft Bun een prachtig historisch hoekpand aan de portefeuille toegevoegd. Het is een pand aan het Singel in hartje Amsterdam met een...

Lees meer

Almere

Uithof 101 - 141

Het appartementencomplex De Havenaar in Almere Haven betreft 41 luxe en ruime huurappartementen met veel lichtinval. De Havenaar is van alle gemakken voorzien,...

Lees meer

Amsterdam

Westzaanstraat 49-57

Wonen in Amsterdam wordt steeds leuker. Aan de Westzaanstraat hebben we zeventien appartementen in bezit en beheer. Een fantastische plek!

Lees meer

Amsterdam

Zeeburgerdijk 33, 35, 39-49

Het is de place to be: het Amsterdamse stadsdeel Oost. Te midden van een wereldse gezelligheid beheren we hier 26 appartementen en 4 bedrijfsruimten.

Lees meer

Kantoorruimte

Almere

Randstad 2181

Praktisch, representatief en een geheel eigen identiteit. Dat kenmerkt dit kantoorgebouw op het bedrijventerrein Randstad. Met als extra pluspunt: een ideale...

Lees meer