Bun ontwikkelt

Bun Projectontwikkeling initieert en ontwikkelt

Onze projecten bestaan uit totale gebiedsontwikkelingen maar ook uit stand-alone gebouwen met focus op woningen en supermarkten. Naast het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw, transformeren en restaureren wij ook bestaande gebouwen, industrieel erfgoed en monumentale gebouwen.

Wij zien veel ontwikkelingsmogelijkheden en kansen in Nederland en streven naar een forse groei van onze projectenportefeuille de komende jaren. Onze financiële onafhankelijkheid geeft de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. Momenteel ontwikkelen wij op diverse plekken in Nederland. En zijn wij altijd op zoek naar nieuwe projecten.

Samen ontwikkelen? Neem direct contact met ons op via projectontwikkeling@bun.nl of 036-7410401

Onze projecten

Toon lijst

Onze projecten

Toon kaart

In ontwikkeling

Almere

Winkelcentrum Oosterwold

Bun is erg blij met de unieke kans om in Oosterwold een nieuw winkelcentrum te kunnen realiseren. Voor de bewoners van Oosterwold een aanvulling! Er komt in hun...

Lees meer

Almere

Vrijmark

Bun gaat de locatie Vrijmark 108 herontwikkelen. Vrijmark 108 is de allereerste supermarkt locatie van Bun in Almere.

Lees meer

Amsterdam

Klaprozenweg

Van bedrijventerrein naar wonen en werken. De Klaprozenbuurt is een locatie vol mogelijkheden. Bun heeft meerdere panden gekocht en gaat deze verder ontwikkelen.

Lees meer

Groningen

Harkstede Groningen

Wonen op een Gronings erf? Dat kan straks ook aan de Hoofdweg in Harkstede. Tussen kastanjebomen en beukenhagen. En met ruimte voor initiatieven van bewoners.

Lees meer

Reeds gerealiseerd

Almere

Columbus Living

Ontdek een nieuw niveau van luxe! Hoogwaardige, duurzame appartementen met uitzicht op bos en water. De supermarkt is 1 minuut lopen, Amsterdam 20 minuten rijden.

Lees meer

Amsterdam

Haarlemmerplein

Om een locatie extra aantrekkelijk te maken, is soms een wijziging van het bestemmingsplan nodig. BUN organiseerde voor dit winkelproject de complete procedure.

Lees meer

Almere

Fuji House

De succesformule van BUN: een ideale locatie, goede parkeervoorzieningen en een gebouw helemaal naar wens van de gebruikers. Fuji House is een aansprekend voorbeeld...

Lees meer

Almere

Markenlaan 3

Welkom bij de duurzaamste winkel van Nederland. Waar het dankzij een ideale routing en een bijzondere architectuur ook ’s avonds aantrekkelijk winkelen is.

Lees meer

Almere

Winkelcentrum Parkwijk

Een winkelcentrum als bruisend middelpunt van de wijk. Dat was het uitgangspunt bij dit bijzondere project. Jo Coenen tekende voor het ontwerp.

Lees meer

Almere Poort

Europakwartier: Supermarkt

Deze Albert Heijn in het Europakwartier is centraal gelegen, direct naast het NS-station in Almere Poort. BUN tekende voor de projectontwikkeling én de exploitatie....

Lees meer

Lelystad

Woningen Hanzepark

De jaren dertig herleven in het Hanzepark in Lelystad. BUN realiseerde hier 37 woningen met bakstenen, erkers en andere bijzondere kenmerken van de Dudok-architectuur...

Lees meer

Almere

Europakwartier: basisschool

Met beperkt budget een representatief, multifunctioneel gebouw neerzetten. Dat was de opdracht van de gemeente Almere. Een mooie investering in de toekomst!

Lees meer

Almere Poort

Appartementen Hollandse Meesters

Blikvangende klassiekers zijn het: de ‘Hollandse Meesters’ in Almere Poort. Een levendig stadsdeel met een doordachte mix van kantoren, scholen, buurtvoorzieningen en...

Lees meer

Lelystad

Restaurant De Vier Engelen

Een volledig horecaconcept uitdenken en ontwikkelen. Van menukaart en marketing, tot verbouwing en inrichting. Dat deed BUN voor het bruisende grand café Vier Engelen...

Lees meer

Lelystad

Zilverparkkade 130

Werk en ontspanning komen mooi samen in dit pand, dat kantoorruimte combineert met horeca. De glazen gevel biedt een geweldig panorama van de Lelystadse skyline.

Lees meer

Almere

Horecaconcept RedDelicious

Red Delicious is een compleet horecaconcept dat BUN realiseerde. Van de marketingstrategie en de inrichting van de ruimte, tot de gerechten op de menukaart.

Lees meer

Lelystad

De Landerijen

Mooi landelijk wonen in een nieuwe woonwijk. Dat kan in De Landerijen in Lelystad, de meest energiezuinige wijk van Nederland.

Lees meer

Almere

Tussen de Vaarten

Een mooie overgang tussen bedrijventerrein en woonwijk. Dat was het uitgangspunt bij dit project. Het resultaat? Een bijzondere combinatie van wonen en werken.

Lees meer

Almere

Triptygon

Een perfecte zichtlocatie, een aansprekende architectuur en een hoogwaardige afwerking. Het maakt dit kantoorgebouw tot een fantastisch visitekaartje voor de huurders...

Lees meer

Almere

ANNO

Het eerste project dat BUN realiseerde en meteen een groot succes: het pand van Anno in Almere. Het moderne gebouw met zijn klassieke uitstraling won de NAi-...

Lees meer

Almere

Winkelcentrum Stedenwijk

Zie wat vernieuwing doet! Dankzij een renovatie kreeg dit winkelcentrum veel meer uitstraling. Inmiddels is BUN druk bezig met de volgende verbetering.

Lees meer

Zeewolde

Appartementen Polderwijk

Het is mooi wonen in de Polderwijk, de nieuwste uitbreidingswijk van Zeewolde. BUN heeft daaraan een steentje bijgedragen met de ontwikkeling van 48 duurzame...

Lees meer