Winkelcentrum Autorama

Van oud naar nieuw

Volledig verouderd en gedateerd. Zo troffen we in 2006 dit winkelcentrum aan de Beneden Oosterdiep in Veendam aan. Twee jaar later pakten we de herontwikkeling op, van binnen- en buitenkant. Het resultaat? Gemoderniseerde gevels, een volledig gerenoveerd interieur en een moderne, lichte winkelpassage. Het winkelcentrum wordt bovendien ontsloten door drie nieuwe entrees. Door met ondernemingen te schuiven en nieuwe sterke, landelijke formules aan te trekken, wisten we de aantrekkingskracht van het boodschappencentrum nog verder te vergroten. Projectontwikkeling in optima forma dus!

Florerend winkelcentrum

Het heropende boodschappencentrum floreert. Inwoners van Veendam en omliggende gemeenten weten het goed te vinden. Dat is te danken aan de grote verscheidenheid aan winkels, de goede ontsluiting en een groot parkeerterrein waar bezoekers gratis hun auto kwijt kunnen. Een van de trekkers is een grote Albert Heijn, geƫxploiteerd door BUN.

Dubbele winst

Sinds 2014 herbergt het winkelcentrum ook een Aldi. Met het toevoegen van een discount-supermarkt kwamen we tegemoet aan de wens van de Veendammer. Een ander voordeel: de Aldi creƫert een loop van klanten tussen de noord- en de zuidvleugel van het winkelcomplex. Daar profiteren alle winkels van!

Foto's