ZEEBURGERDIJK 35-HS

MEER
Over deze woning

VERHUURD!

Een riant appartement

De woning is gelegen aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost, vlak naast de drukke en gezellige binnenstad. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Het heeft een riante woonkeuken en 3 kamers. Ook beschikt de woning over een compleet ingerichte keuken, luxe badkamer en een apart toilet.

Appartement in Amsterdam-Oost

Het appartement is gelegen aan de rand van de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Dat Amsterdam leeft, maakt deze buurt wel duidelijk. Er zijn in de nabije omgeving veel plekken waar u een heerlijk kunt eten en drinken. Het Flevopark en het Oosterpark zijn dichtbij, dus u kunt er ook voor kiezen om hier lekker te picknicken als het weer het toelaat. Uiteraard kunt hier ook naar toe voor een wandeling, om te sporten of om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

U bent niet alleen in de buurt van prachtige parken, maar ook van cultuur. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan dierentuin Artis, botanische tuin Hortus Botanicus, het Rembrandthuis of NEMO. Ook bevindt de woning zich vlak bij het Tropenmuseum, Brouwerij ’t IJ, het bruisende Javaplein en de binnenstad van Amsterdam.

Kenmerken
Vierkante meters 51 m2
Aantal kamers 4

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Amsterdam