VOORTGANG WESTPOINT APELDOORN

Nieuws 13 december 2023

Achter de schermen zijn we intensief bezig geweest en heeft er van alles plaatsgevonden, hoewel dit aan de buitenkant wellicht niet direct heel zichtbaar is geweest. Op dit moment wordt er actief gebouwd, en is het gebouw gereedgemaakt voor de komende fase.

Voortgang
De aankomende periode zal de bouw van het appartementencomplex met een rap tempo toe nemen. Doormiddel van prefab bouwelementen van Noviton zal binnen een tijdsbestek van 3 maanden de volledige buitenschil zichtbaar zijn. Dit zijn grote bouwelementen die eenvoudig te bevestigen zijn aan het frame, welke eerder is geplaatst. Noviton staat voor innovatie, vooruitgang en zorgt voor een snelle metamorfose van het gebouw.

Nieuwe impressies
Ondertussen zijn er ook nieuwe impressies ontwikkeld die een voorproefje bieden van de toekomstige uitstraling en wellicht wel van uw nieuwe woning. We kunnen daarom ook niet wachten deze visuele transformatie te delen. Op de nieuwe plaatjes vindt u niet alleen de impressies van de buitengevel en het (parkeer)terrein, maar ziet u ook de eerste impressies van de appartementen aan de binnenzijde. Deze kunt u allemaal bekijken op onze projectpagina.

Wat staat er te wachten?
Aankomende periode zal er dus veel progressie worden gemaakt rondom het Westpoint project. Na de buitenschil zullen we binnen aan de slag gaan.

Op dit moment zijn de plattegronden en huurprijzen helaas nog niet beschikbaar.