Nachtegaalstraat 9D Utrecht

NACHTEGAALSTRAAT 9D

MEER
Over deze woning

VERHUURD!

Appartement Nachtegaalstraat Utrecht

De woning in de Nachtegaalstraat is een van de 18 huurwoningen die Bun aan de vastgoedportefeuille heeft toegevoegd. De woning op 9D betreft een gerenoveerd 5-kamerappartement met buitenruimte en is centraal gelegen in de buurt Buiten Wittevrouwen. Het huurappartement heeft een oppervlakte van ongeveer 96m2 en is voorzien van vloer- en wandafwerking, nieuwe keuken met inbouwapparatuur en een kookeiland.

Appartement in het bruisende Utrecht

De Nachtegaalstraat is te vinden in Utrecht. En niet op zomaar een plek in deze drukke stad, maar midden in een goedbezochte winkelstraat vlak buiten het centrum. Deze straat kent een grote historie. Er zijn hier meerdere oude panden en is mede daarom een beschermd stadsgezicht. Als u hier rondloopt, kijk dan ook eens omhoog. Dan ziet u ook de gevels van de gebouwen. Ouderwets, maar modern tegelijkertijd. Deze maken het tot een uniek en bewonderenswaardig plaatje. Om verliefd op te worden.

Naast het feit dat het een prachtige historische omgeving is, is de Nachtegaalstraat ook een locatie waar van alles te doen is. Dat is te danken aan de winkelstraat die het is. Bent u hier en heeft u zin om iets te eten? Dat kan en er is keuze genoeg. Het Vlaamsch Broodhuys Nachtegaalstraat, SHABU to go en de Pizzabakkers Nachtegaalstraat zijn op een steenworp afstand van elkaar te vinden. Ook zijn er diverse speciaalzaken. Voor ieder wat wils, want er zijn speciaalzaken voor bier, kaas en brood. Kortom: een straat vol met restaurants, speciaalzaken en winkelgelegenheden. Dat maakt wonen in deze straat leuk, bijzonder en divers tegelijkertijd.

Kenmerken
Vierkante meters 96 m2

Wil je meer informatie?

Meer woningen

Vastgoed
  • Locatie

    Utrecht